10 – 100 – 1000 Αντιφασιστικα Τουρνουα στις δυτικες συνοικιες !

Για 10η συνεχη χρονια πραγματοποιηθηκε το αντιφασιστικο τουρνουα μπασκετ στις δυτικες συνοικιες. Ευχαριστουμε όλο αυτο το πληθος κοσμου, απο τη γειτονια και οχι μονο, που πλαισιωσε καθ’ ολη τη διαρκεια της ημερας το παρκο της γωγουση, δινοντας ενα ηχηρο μηνυμα οτι οι γειτονιες των δυτικων χωρανε ολα μας εκτος απο τους φασιστες. Παιξαμε μπασκετ, ποδοσφαιρο, μαθαμε skills αυτοαμυνας, κυνηγησαμε θησαυρους στο παρκο, ακουσαμε τις δυνατες ριμες απο penny, scifi river × cinuk muerto, dasim 159 και αλλα συντροφια που μοιραστηκαν μαζι μας unrealeased κομματια, γελασαμε, συζητησαμε για τα κοινα μας προβληματα και ανανεωσαμε τα επομενα ραντεβου μας στους δρομους και τις πλατειες!

Οσο υψωνονται γυρω μας φρακτες και περιφραξεις, οσο μας στερουν σιγα σιγα τις λιγοστες ανασες πρασινου, οσο εμπορευματοποιουνται ολο και περισσοτερο οι δημοσιοι χωροι , εδω θα ειμαστε να τρυπωνουμε σαν τα αγριολουλουδα στα τσιμεντα αυτης της πολης διεκδικωντας την παρουσια μας με τους ορους που θελουμε.


Να ευχαριστησουμε επισης τον αστερα κουκλουτζα, που κραταει ψηλα την σημαια του αντιφασισμου σε αυτες τις γειτονιες της πολης, και τοσα χρονια εχει προσφερει τη στηριξη του στη συνδιοργανωση αυτου του τουρνουα, καθως και ολα αυτα τα συντροφια αντιφαστιστα που ειναι διπλα μας και η συνεισφορα τους ειναι τεραστια. Ενα ευχαριστω επισης σε ολες τις δομες και συνελευσεις που ανταποκριθηκαν στο καλεσμα και συμμετειχαν με τον τροπο τους (Πρωτοβουλια εναντια στα ΕΛΠΕ, Ταμειο αλληλεγγυης φυλακισμενων και διωκωμενων αγωνιστ(ρι)ων, Rabbia Viola , Α.Σ. Απαλευτος, Room 39).


Απεναντι στο ζοφο που μας ετοιμαζουν, εμεις απανταμε με αλληλεγγυη και αυτοοργανωση!